Sok gyerek, sok boldogság...
Sok gyerek, sok boldogság...

A Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesületet 2015. februárjában azért hoztuk létre, hogy a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elvei és céljai mentén, helyi szinten próbáljuk a nagycsaládok életét megkönnyíteni.
Egyesületünk, mint a NOE tagegyesülete a tagjai segítő munkájából, az általuk fizetett tagdíjból, valamint külső anyagi és tárgyi támogatásokból építi fel a tevékenységét.
Fontosnak tartjuk, és egyik elsődleges célunk, hogy a tagcsaládok megismerjék egymást, és valódi, egymást segítő közösséggé formálódjanak. Segíteni, közösségbe vonni szeretnénk az elszigetelődött nagycsaládosokat, oldani szeretnénk a sok gyerekkel kapcsolatos előítéleteket, valamint sugározni azt, hogy nem csak anyagi nehézséget jelent a nagycsalád, hanem rengeteg értéket képvisel, örömet ad.
Ennek érdekében igyekszünk közös programokat szervezni és úgy igyekszünk ezeket megtervezni, hogy a közösségépítést, az ismerkedést és a gyermekeink érdekeit, szórakozását szolgálják.
Függetlenek vagyunk minden politikai párttól.
Jelenleg a Fő tér 3. szám alatti klubhelyiségünkben havi rendszerességgel tartunk találkozót, gyerekekkel, szülőkkel együtt.
Programjainkon a szülők beszélgetnek egymással, a gyermekeink együtt játszanak. Értjük mit jelent egyszerre három-négy-öt gyerkőccel óvodába, iskolába menni.
Ruhacseréket szervezünk-tartunk, ha segíthetünk ezzel egymáson. Közös termékbeszerzéseket szervezünk, az így nyert kedvezmény segítség a családoknak. Együtt közösen sokszor a kevésből segítünk azoknak, akiknek még kevesebb van.
Egymás véleményét kérjük, ha szükségünk van egy megbízható szakemberre.
Céljaink között szerepel a tagcsaládok életének megkönnyítése, ennek érdekében is munkálkodunk, szem előtt tartva, hogy az Egyesület pénzbeli támogatást senkinek nem nyújt, az Egyesületért végzett munkájáért senki nem kap pénzt.
Szeretnénk, hogy a környékünkön is minél több helyen lehessen a NOE tagkártyára kedvezményt kapni, célunk, hogy a helyi vállalkozásokkal együttműködve a kedvezményt nyújtók körét bővítsük, az Egyesület rendezvényei, programjai számára pedig támogatókat találjunk.Mostanában történtRólunk

Hivatalos dokumentumainkat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg, melyek működésünk törvényességéről, szervezettségéről hvatottak tanúskodni, gondoskodni.

Belépési nyilatkozat
Alapszabály
Bejegyzési végzés
Jogerős végzés

Kapcsolat