A Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület Magyarországon egyedülálló módon, elsőként, egyesületén belül összead egy olyan párt, akik tagjaink, már van három gyermekük, de még nincsenek összeházasodva.
A Nagycsaládosok Országos Egyesületével és Gyöngyös Város Önkormányzatával közösen megvalósítjuk Krisztina és Krisztián álmát, és bárki számára nyitottan esküvőt szervezünk számukra 2016. február 12.-én 17 órától Gyöngyös Város Házasságkötő Termében, ezután pedig megünnepeljük az Ifjú Párt, tesszük mindezt országos médiaközvetítéssel kísérve.
Az eseményünk a facebook-on is elérhető:
https://www.facebook.com/events/910555762374574/

Arra buzdítunk mindenkit, legyen részese ennek a rendhagyó eseménynek, hozzon magával még egy vagy több vendéget és ünnepeljünk együtt.

A rendezvényünk egy országos programsorozat, a Házasság Hete - hazassaghete.hu - része, melyet idén 2016. február 7. és 14. között tartanak 4 kontinens 21 országában.
Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

„A házasság Isten csodálatos ajándéka és gondoskodása az ember számára, amelyben a felek megtapasztalhatják a feltétel nélküli szeretet, a hűség és az őszinte megbocsátás értékét egy nekik rendelt, de nem tökéletes társon keresztül. A házasságban egy férfi és egy nő saját elhatározásából elkötelezi magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére törekszik egész életében. Ilyen módon a házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösséget jelent számukra, és áldásul szolgál életük minden más területén is.
A házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét. Bátorít minden olyan helyi kezdeményezést, amely hidat épít az adott közösség környezetében élő házaspárok és családok felé, amely segíti életüket, boldogulásukat.
Nyíltan beszél a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről és feszültségeiről. Igyekszik bölcs és gyakorlati tanácsokkal ellátni a házasokat és házasulandókat, valamint a teljes helyreállás reményét ébren tartani azokban, akiknek a kapcsolata válságban van, illetve valamilyen ok miatt megszakadt.”

Eseményünk már a Házasság hete és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete oldalain is megtalálható.
www.hazassaghete.hu
www.neo.hu

„Szeretet: szenvedély és döntés” Közeledik a Házasság Hete,
Mi pedig a múlt hagyományait őrizve,
Úgy döntöttünk, kéz a kézben
az anyakönyvvezetőig meg sem állunk.
Elmondjuk egymásnak, amit eddig is tudtunk,
Ezzel megpecsételjük a további sorsunk.
Hamarosan itt a NAGY NAP, amit annyira vártunk,
Gyöngyös Város Házasságkötő termében
2016. február 12.-én 17 órakor összeházasodunk,
utána pedig a Fő tér 3.-ban mulatásba fogunk.
Lásd kedves barát és rokon, hogy nem tréfálunk,
Erre az eseményre téged is szeretettel várunk.


Köszönjük támogatóink segítségét:
Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület Gyöngyös
Gyöngyös Város Önkormányzata
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Morgana Esküvõi Ruhaszalon
Matus Gábor színész - ceremóniamester
Fanita Szépségszalon
Csehné Nádudvari Katalin kozmetikus mester
Mikó Annamária fodrász
TortaMágia Hort
Katica Virág Gyöngyös
Juhász Cukrászda
Letti Szépségszalon
KávégépBazár

Kapcsolat:
Veres Andrea: 06-20-828-6189
Zelnik-Molnár Henrietta: 06-70-360-6004
gyongyszemegyesulet@gmail.com

Amennyiben felajánlásával -anyagi, tárgyi, egyéb- szeretne rendezvényünk sikeréhez hozzájárulni, kérjük keressen bennünket a felsorolt elérhetőségek egyikén.
Hálás köszönettel: a szervezők!Mostanában történtRólunk

Hivatalos dokumentumainkat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg, melyek működésünk törvényességéről, szervezettségéről hvatottak tanúskodni, gondoskodni.

Belépési nyilatkozat
Alapszabály
Bejegyzési végzés
Jogerős végzés

Kapcsolat